Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Esenyurt’ta Kiracı ve Ev Sahibi Arasında Çöp İddiasıyla Kavga Çıktı

    Esenyurt’ta kiracı ile ev sahibi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kiracı, ev sahibinin izinsiz eve girdiğini ve eşyaları hakkında yanlış iddialarda bulunduğunu belirtti. Olay, çevredeki taraflarca kaydedildi. Kiracı ayrıca evin kötü durumunu sosyal medyada paylaştı.

    Esenyurt'ta kiracı ile ev sahibi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

    **Esenyurt’ta Kiracı ile Ev Sahibi Arasında Gergin Anlar**

    Esenyurt ilçesinde gerçekleşen bir olayda, bir ev sahibi kiracısını evi çöplüğe dönüştürdüğü iddiasıyla evden çıkarmaya çalıştı. Olayın büyümesiyle zabıtalar devreye girdi ve ev sahibi ile kiracı arasında bir arbede yaşandı. Kiracı kadın, ev sahibinin kendisinden habersiz bir şekilde evine girdiğini ve üstüne üstlük, “Evine ikinci el eşya sokamazsın” dediğini öne sürdü. Kavga anları ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

    Olayın Detayları

    Dün öğle saatlerinde Battalgazi Mahallesi’nde meydana gelen olayda, kiracının evine çöpler doldurduğu öne sürülerek ev sahibi kiracısını çıkarmak istedi. Zabıta ekiplerinin de katıldığı kapı önündeki tartışma sonucunda kavga kaçınılmaz oldu. Eylemi kaydetmek isteyen vatandaşlar, tarafların birbirine saldırdığı ve zabıta memurunun müdahalede bulunduğu anları videoya aldı.

    Kiracı kadın, sosyal medya üzerinden paylaştığı bir video ile evinin içinde bulunduğu durum hakkında bilgi verdi. Videoda, ev sahibinin izinsiz bir şekilde evine girdiğini iddia etti.

    Kiracı Kadının Açıklamaları

    Ev sahibi, kiracı kadını evin kentsel dönüşüme girmesi sebebiyle evden çıkarmak istediğini öne sürdüğünü belirten kadın, “Evin durumu hakkında yapılan yorumlar doğru değil. Evet, ev kentsel dönüşüme girecek ama benim evime gelen eşya konusunda bir kısıtlama olamaz. ‘İkinci el eşya sokamazsın’ gibi bir ifadeyle karşılaştım. Gerçekten de durumum çok kötü” dedi.

    Aynı zamanda kiracı kadın, rutubet nedeniyle evde yaşayamayacak durumda olduğunu vurgulayarak, “Ben bu durumu paylaşmak zorundayım. Herkes evimin hali konusunda bilgi sahibi olabilsin” diye ekledi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı