Başkan Kahveci’den Şehir İçi Ulaşım İçin Önemli Ziyaretler
Kütahya’nın Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, şehir içi ulaşımın güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedefi doğrultusunda Emniyet, Evliya Çelebi ve Sağlık Taksi Durakları’nı ziyaret etti.
Başkan Kahveci, bu ziyaretinde Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hakan Kef ile birlikte hareket etti. Taksici esnafıyla birebir olarak gerçekleştirilen görüşmelerde, şehir içi ulaşımın mevcut durumu, ihtiyaçlar ve karşılaşılan sorunlar üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle trafik düzeni, durakların fiziksel koşulları ve yolcu güvenliği konularında esnafın görüşlerini aldı.
Ulaşım Aksaklıkları İçin Çözüm Arayışları
Ziyaretler sırasında, ulaşımda meydana gelen aksaklıkları gidermek amacıyla çeşitli çözüm önerileri masaya yatırıldı. Aynı zamanda, şehir içi ulaşım kalitesini artırmaya yönelik yürütülen çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Eyüp Kahveci, esnafın sahadaki deneyiminin belediye planlamalarına önemli katkılarda bulunduğuna dikkat çekerek, bu tür ziyaretlerin düzenli olarak devam edeceğini ifade etti. Ziyaretlerin sonunda taksici esnafına bereketli kazançlar dileyen Kahveci, Kütahya’daki ulaşımın daha da iyileşmesi için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

