Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü İçin Mevlid-i Şerif Programı Düzenlendi

Kütahya’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün 9’uncu yıl dönümüne özel mevlid-i şerif programı gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Burhanettin Yavaşi, şehitleri anarak milletin demokrasiyi koruma kararlılığını vurguladı.

Kütahya'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nün 9'uncu yıl

Kütahya’da gerçekleşen etkinlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anıldı

Kütahya’da, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün dokuzuncu yıl dönümü dolayısıyla, darbe girişiminde hayatını kaybeden kahramanları anmak için mevlit programı tertiplendi.

Mevlit Programı Ulu Cami’de Yapıldı

İl Müftülüğü tarafından Ulu Cami’de organize edilen etkinliğe Vali Yardımcısı Burhanettin Yavaşi de katılım sağladı. Programda, 15 Temmuz şehitleri için hatm-i şerif duaları İl Müftüsü Dr. İrfan Açık tarafından gerçekleştirildi.

Vali Yardımcısı Yavaşi’den Anlamlı Mesaj

Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Vali Yardımcısı Yavaşi, 15 Temmuz’un milletin iradesine ve demokrasisinin zaferine şahitlik eden büyük bir direniş olduğunu söyledi. Yavaşi, “Bu özel günde, vatanı için canlarını veren aziz şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz” şeklinde ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı