Kurtalan’da Kaybolan 83 Yaşındaki Alzheimer Hastası Ramazan Batur’un Cesedi 74 Gün Sonra Bulundu

1 Min Read

82 Gün Sonra Bulundu

Siirt’in Kurtalan ilçesinde 17 Eylül’de kaybolan 83 yaşındaki Alzheimer hastası Ramazan Batur’un cansız bedeni, 74 gün süren arama çalışmalarının ardından Baykan ilçesinde tespit edildi.

Arama Operasyonları

Kurtalan’da kaybolduğu günden itibaren jandarma ekipleri, Batur’u bulmak için yoğun bir çalışma yürütüyordu. Nihayetinde, 74 gün sonra yapılan çalışmalar sonucu, Batur’un bedeni Baykan ilçesindeki Atabağ beldesinde jandarmanın eğitilmiş köpeği tarafından keşfedildi.

Teşhis ve Otopsi İşlemleri

Batur’un cansız bedeni, ailesi tarafından tanındı. Olayla ilgili resmi otopsi işlemlerinin gerçekleştirilmesi adına cenaze, morga kaldırıldı. Konu ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu trajik olay, Alzheimer hastalarının kaybolma riskinin toplumda daha fazla bilinmesi gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version