Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar: “Gelişiyoruz, Bireysel Hatalarımızı Azaltmadıkça Kazanamayız”

    Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Galatasaray maçında bireysel hataların ağır bedel ödettiklerini belirtti. Gelişen bir takım olduklarını kaydeden Uçar, zamanla daha iyi sonuçlar alacaklarını ve oyunlarını geliştireceklerini söyledi. Ayrıca, Galatasaray’ın Frankfurt yenilgisine değinerek, skoru hak etmediğini ifade etti.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar Değerlendirmelerde Bulundu

    Konyaspor’un teknik direktörü Recep Uçar, hem iç saha hem de deplasmanlarında kendi oyun felsefeleri doğrultusunda mücadele ettiklerini belirtti. Uçar, “Tam olarak gelişim aşamasındaki bir takımız ve oyunumuzu sürekli olarak iyileştiriyoruz. Zamanla herkese, bu tarz maçları da kazanabileceğimizi göstereceğiz,” ifadesini kullandı.

    Galatasaray Maçında Doğan Fırsatlar ve Kaybedilen Şanslar

    Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray ile karşılaşan Konyaspor, mücadeleyi 3-1 kaybetti. Maç sonrası gerçekleştirilen basın toplantısında Recep Uçar, maç öncesi hedeflerinin kendi oyunlarını sergileyerek galip gelmek olduğunu vurguladı. Galatasaray gibi güçlü bir rakiple oynamanın zorluklarına değinen Uçar, “Galatasaray deplasmanı, Türkiye’nin en zorlu sahalarından biri. Başarı için bireysel hatalarımızı minimuma indirmemiz gerekiyordu. Ancak, ilk 22 dakikada kontrol bizim elimizdeydi, ilk tehlikeli pozisyonlarında geride kaldık,” şeklinde konuştu.

    Uçar, Mustang Muleka’nın kaçırdığı fırsatın ardından 1-0 geriye düştüklerini hatırlatarak, devre arasına 2-0 girmelerinin de baskı anında yaşanan bireysel hata nedeniyle gerçekleştiğini söyledi. İkinci yarıda yeniden kazanma arzuları ile sahaya çıkmalarına karşın, taç atışından sonra gelen gol ile 3-0 geriye düştüklerini belirtti.

    Öz Güvenli Başlangıç Sonrasında Fırsatlar Yakaladı

    Sonrasında Konyaspor’un Galatasaray kalesinde bazı pozisyonlar yakaladığını ifade eden Uçar, “Uğurcan Çakır oldukça iyi bir performans sergiledi ve kendisini tebrik ediyorum. 80. dakikada bulduğumuz gol sonrası birkaç fırsat daha elde ettik. Gelişmekte olan bir takım olarak bu tür zorlukları aşabileceğimize inanıyoruz. Onları tebrik ederken, Şampiyonlar Ligi’nde başarılar diliyorum. İstatistiksel verilerde onlara yakın performans gösterdik,” dedi.

    Bireysel Hataların Önemi ve Gelecek Hedefleri

    Uçar, bireysel hataların tekrarlanmaması gerektiğinin altını çizerken, “Bu tür hataları minimize etmediğimiz sürece, galibiyet şansımız maalesef kalmıyor. Oyuncularımızı tebrik ediyorum; hepimiz için alacağımız dersler var,” şeklinde konuştu.

    Ayrıca, Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Eintracht Frankfurt karşısında aldığı 5-1’lik yenilginin haksız olduğuna inandığını belirtirken, ertelemeler ile ilgili görüşlerini de paylaştı. Uçar, “Ritim yakalamıştık, serinin devam etmesini isterdim. Ülke sıralamasında bazı değişikliklerin gerekliliği aşikâr,” diyerek sözlerini tamamladı.