Kocasinan Belediyesi'nin Ağaçlandırma Seferberliği
İlçe belediyeleri arasında Türkiye'nin en kapsamlı fidanlığına sahip olan Kocasinan Belediyesi, daha yeşil bir Kayseri için ağaçlandırma seferberliğine devam ediyor. İklim değişikliği nedeniyle oluşan olumsuzlukları önlemek amacıyla daha yeşil bir şehir kurmak için yoğun çaba sarf ettiklerini dile getiren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, gelecek için en önemli yatırımlardan birinin ağaç dikmek olduğunu ifade etti.
Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri iklimine uygun, uzun ömürlü ağaçlar dikme hedeflerini vurgulayarak, “Daha yeşil Kocasinan için farklı mahallelerimizde ağaç dikme seferberliğimiz sürüyor. Yaptığımız çevre yatırımları, çocuklarımız ve geleceğimiz için hayati önem taşıyor” şeklinde konuştu.
“Kocasinan Belediyesi olarak çevreyi güzelleştirmek için gereken her şeyi titizlikle yapıyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, “Çevreyi seven insanı da sever. Şu ana kadar olduğu gibi gelecekte de bölgemizde daha yeşil ve büyük alanlar oluşturacağız. Daha yeşil Kocasinan demek, daha yeşil Kayseri ve Türkiye demektir. Bu amaçla çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Tüm çabamız, daha yaşanabilir ve yemyeşil bir Kayseri oluşturmaktır. Dikilen ve dikilecek ağaçların şehrimize ve çevremize güzellikler katmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.





