Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kocasinan Belediyesi, Yaşlı ve Engelli Vatandaşlara Her Gün 4 Çeşit Sıcak Yemek Hizmeti Sunuyor

    Kocasinan Belediyesi, 65 yaş üstü ve engelli ihtiyaç sahiplerine her gün 4 çeşit sıcak yemek sunuyor. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu hizmetle vatandaşların gönüllerine dokunduklarını belirtti. Uygulama, yemek mühendisleri gözetiminde hijyenik şartlarda hazırlanarak evlere ulaştırılıyor. Vatandaşlar bu hizmetten memnun.

    Kocasinan Belediyesi, 65 yaş üstü ve engelli ihtiyaç sahiplerine her

    Kocasinan’da Sosyal Yardım Uygulamaları Devam Ediyor

    Kocasinan Belediyesi, ilçede yaşayan 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi ve yemek yapma yeteneği olmayan engelli bireylere her gün 4 çeşit sıcak yemek sunarak önemli bir sosyal hizmet yürütüyor. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Hizmetimizi gönüllere dokunmak olarak tanımlıyoruz. Kocasinan’da kimseyi yalnız bırakmamak için var gücümüzle çalışıyoruz ve bu dualarla büyüyen bir belediye olduğumuzu her fırsatta ifade ediyoruz,” şeklinde konuştu.

    Yaşlı ve Engelli Vatandaşlara Sıcak Yemek Desteği

    Sosyal belediyecilik alanında aktif projelere imza atan Kocasinan Belediyesi, yalnız kalan ve yemek yapma imkânı olmayan 65 yaş üzeri yaşlılar ile engelli bireylere sıcak yemek desteği sağlıyor. Gıda mühendisleri gözetiminde hijyenik koşullarda hazırlanan yemekler, her gün düzenli olarak belediye ekipleri tarafından hatırlandıkları evlere ulaştırılıyor.

    Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak, sosyal belediyeciliğin başarılı örneklerini sergilemeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve yüzlerini güldürmek için büyük bir çaba içindeyiz. Rutin belediyecilik faaliyetlerimizi sürdürürken sosyal projelerle de topluma katkı sağlıyoruz,” şeklinde açıklamalarda bulundu.

    7/24 Destek ile Dualar Alıyoruz

    Sosyal belediyecilik konusunda birçok yenilikçi projeye imza attıklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, “Her kesimden insana ulaşmayı hedefliyoruz. 65 yaş üstü yalnız yaşayan 228 vatandaşa haftanın her günü sıcak yemek ulaştırarak, onların gönüllerine hitap etmekteyiz,” ifadelerini kullandı.

    Kocasinan Belediyesi’nin sağladığı yemek yardımından yararlanan vatandaşlar ise bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyor. “Başkanımızdan Allah razı olsun. Haftanın yedi günü evimize sıcak yemek geliyor, bu gerçekten çok değerli bir hizmet,” diyorlar.

    Hijyen ve Kalite Önceliğimiz

    Kocasinan Belediyesi’nin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yalnız yaşayan ve ihtiyaç sahibi 65 yaş üzeri ile engelli bireylere her gün 4 çeşit sıcak yemek sunuyor. Hijyenik ortamda hazırlanarak ambalajlanan yemekler, titizlikle paketleniyor ve belediye ekipleri tarafından belirlenen evlere ulaştırılıyor.