Show TV'de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisi, seyircilerden büyük beğeni topluyor. Kızılcık Şerbeti'nin 42. bölümünü full HD izlemek isteyen seyirciler, aynı zamanda Kızılcık Şerbeti 42. bölüm tek parça izle ve Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izleme linkini araştırıyorlar. Merakla beklenen Kızılcık Şerbeti son bölümde neler yaşandığı ise detaylarıyla haberimizde bulunmaktadır.

KIZILCIK ŞERBETI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır.
Son gelişmeleri konuşmak üzere buluşan Abdullah ve Alev birlikte güzel bir gün geçireceklerdir. Abdullah’tan çok etkilendiğini iyice fark eden Alev, çözümü Rüzgar ile yapacağı nikahı hızlandırmada bulacaktır.


Parasını borsada kaybeden Kayhan’a yardım elini yine Leman uzatacak, Ömer’den yardım isteyerek Kayhan’ın şirkette çalışmasını sağlayacaktır.
Nilay’ın bebeğinin göbek bağı düştüğünde onu gömmek için Nilay yine kendince çözümler bulacaktır.
Fatih, Doğa’ya karşı aşırı ilgilidir, karısını tekrar kazanmak için her yolu deniyordur.


Kıvılcım ve Ertuğrul arkadaşlığı iyice ilerlemiş, ailece daha sık görüşmeye başlamışlardır.
Alev’in nikahına bir gün kala Abdullah’ın aldığı karar, her iki aileyi de geri dönülmez bir yola sokacaktır.

KIZILCIK ŞERBETİ 42. BÖLÜM FULL HD İZLE! (İZLEME LİNKİ)

41. bölümde neler oldu?

Kızılcık Şerbeti'nin 41. Bölümünde, Kıvılcım, Ömer'i kadın arkadaşıyla görünce duygusal bir duruma düşer. Ömer ise kafasındaki sorulara cevap aramakta ve abisiyle dertleşmektedir.

Bebek Abdullah'ın hastalığı aileyi endişelendirir, ancak daha sonra bebeğin sarılık olduğu anlaşılır ve Nilay bir gün hastanede bebeğiyle kalır. Alev ve Rüzgar'ın birlikteliği kıskanılan Helin, ikisini ayırmak için bir plan yapar, ancak Rüzgar bu oyunu bozar.

KIZILCIK ŞERBETİ 42. BÖLÜM FULL HD İZLE! (İZLEME LİNKİ)

Kıvılcım, okumak istediğini söyleyen bir kıza yardım etmek istediğinde en büyük destekçisini Rüzgar ve Ertuğrul'dan bulur. Nursema'nın hastalığı ağırlaşır, Umut ile hastaneye gittiklerinde durumu öğrenen Fatih yanlarında olur. Ancak Fatih'in kaybolması şüphe uyandırır ve Doğa, onu takip ederek beklenmedik bir sürprizle karşılaşır.

Umutlarını konuşmak için buluşan Alev ve Abdullah'ı gören Mustafa durumdan şüphelenir, Nilay ile bir oyun kurarak gerçeği öğrenmeye çalışır, ancak kendi kendini zor duruma düşürür.

 

Editör: Ercan SOMER