Dönüş Yoğunluğu Kırıkkale’de Hissediliyor
Kurban Bayramı tatilinin son günü, 43 ilin geçiş güzergahı konumunda bulunan Kırıkkale’de, dönüş trafiği öğle saatlerinden itibaren belirgin bir yoğunluk göstermeye başladı.
Kurban Bayramı’nı yurttaşlar ya memleketlerinde ya da tatil yerlerinde geçirdiği için dönüş yolculukları devam ediyor. 43 ilin karayolu bağlantı merkezi olan Kırıkkale, özellikle Kırıkkale-Ankara D200 karayolunda yoğun bir araç trafiğine ev sahipliği yapıyor.
Trafik Akışının Sürekliliği İçin Önlemler Alındı
Havanın görsel görüntüleri ile de ortaya çıkan yoğun trafik nedeniyle, emniyet ve jandarma ekipleri kavşaklarda etkin bir şekilde görev yapıyor. Uygulama alanlarında denetimlerini sürdüren ekipler, sürücüleri trafik kurallarına riayet etmeleri hususunda sürekli olarak uyarıyor.
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar trafik yoğunluğunun artarak devam etmesi bekleniyor.