Kurban Bayramı’nın Son Gününde İstanbul’da Trajik Olaylar: 79 Yaralı Hastaneye Başvurdu

İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, Kurban Bayramı’nın son gününde 32 trafik ve 47 kurban kesimi kazası sonucu toplam 79 kişinin hastaneye başvurduğunu duyurdu. Dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, Kurban

Kurban Bayramı Sonunda Hastaneye Başvuran Vatandaşlar

İstanbul İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdullah Emre Güner, Kurban Bayramı’nın son gününde gerçekleşen kazalarla ilgili önemli bilgiler paylaştı.

Güner, yaptığı açıklamada kurban kesimi esnasında ve trafik kazası nedeniyle hastaneye başvuran toplam 79 vatandaşın olduğunu ifade etti. Sosyal medya üzerinden bilgi veren Güner, “Kurban Bayramı’nın son gününde İstanbul’da 32 kişi trafik kazası geçirdi, 47 kişi ise kurban kesimi sırasında yaşanan kazalardan dolayı hastanelerimize müracaat etti. Tüm yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz ve bu süreçte herkesin dikkatli ve tedbirli olmasının önemini vurguluyoruz” şeklinde konuştu.