Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Eski Sanayi Sitesi’ndeki esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, Eski Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek dükkanları dolaşarak sohbet etti ve talepleri dinledi. Ziyarete Osman Cebeci ve Murat Pehlivanlı da katıldı. Makas, esnafa bol kazanç dileyerek istekleri not aldı.

Bu haberin fotoğrafı yok

Kırıkkale Valisi Esnafı Ziyaret Etti

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas, kentteki esnaf ziyaretleri kapsamında Eski Sanayi Sitesi’ni gezdi. Dükkanları tek tek dolaşarak esnafla selamlaşan ve sohbet eden Vali Makas, bol kazanç dileyerek talepleri dinledi.

Vali Makas’tan Esnafla Sohbet

Ziyaret sırasında bölgede bulunan vatandaşlarla da sohbet eden Makas, iletilen istek ve önerileri not aldı. Vali Makas, “Sanayici esnafımızla hemhal olmak, işlerinde bereket dilemek ve taleplerini dinlemek için oda başkanlarımızla birlikte sanayi sitemizi ziyaret ettik. Varlıkları, kazançları daim olsun” ifadelerini kullandı.

Vali Makas’a Eşlik Eden İsimler

Vali Makas’a ziyareti sırasında Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Osman Cebeci ile Oto Sanatkarlar ve Demirciler Sitesi Esnaf Odası Başkanı Murat Pehlivanlı da eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı