Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Uşak’ta motosiklet ve kamyonetin çarpıştığı kazada bir kişi yaşamını yitirdi, diğer sürücü yaralandı.

    Uşak’ın Sivaslı ilçesindeki Pınarbaşı Beldesi’nde motosiklet ile kamyonetin çarpışması sonucu, motosiklet sürücüsü Ali Taylan Tuğlu (36) hastanede hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü A.T. (35) ise yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Kaza Anı ve Semtin Durumu

    Uşak’ta motosiklet ile kamyonetin karıştığı kazada, motosiklet sürücüsü sevk edildiği hastanede hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü ise yaralandı.

    Kaza, Uşak’ın Sivaslı ilçesine bağlı Pınarbaşı Beldesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Ali Taylan Tuğlu (36) yönetimindeki plakasız motosikletle A.T. (35) idaresindeki 64 ACJ 814 plakalı kamyonet çarpıştı.

    Olay Yerine Müdahale

    Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine 112 Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. 112 Sağlık ekiplerince motosiklet sürücüsü ile kamyonet sürücüsü yaralı olarak Sivaslı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

    Tuğlu, buradan da Uşak Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tuğlu’ya burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

    Soruşturma Süreci Başladı

    Öte yandan, kazayla ilgili soruşturma başlatılırken kamyonet sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı