Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Keşan’da Yangın Korkuttu, Yağmur Söndürme Çabalarına Destek Oldu

    Edirne’nin Keşan ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı. Yangınla mücadeleyi kolaylaştıran sağanak yağış sonrası, yetkililer yangının çıkış sebebi üzerinde çalışıyor ve vatandaşları uyarıyor.

    Edirne'nin Keşan ilçesinde çıkan orman yangını, havadan ve karadan yapılan

    Keşan’da Orman Yangını Paniğe Neden Oldu

    EDİRNE (İHA) – Edirne’nin Keşan ilçesinde meydana gelen ve kısa sürede büyüyerek ormanlık alana sıçrayan yangın, bölge halkını korkuttu. Makilik ve anızlık alanlarda alevlerin yükselmesi üzerine, havadan ve karadan çok sayıda ekip yangına müdahale etmeye başladı. Uçaklar, helikopterler ve arazözler, alevlerle mücadelede büyük bir çaba sarf ederken, bölgedeki şiddetli yağmur, söndürme çalışmalarına büyük katkı sağladı.

    Yağmur, Yangınla Mücadeleye Destek Oldu

    Alevler, yerleşim alanına yaklaşmadan kontrol altına alındı ve ilk değerlendirmelere göre geniş bir alanın zarar gördüğü belirtildi. Yangının söndürme işlemleri sürerken, sonrasında meydana gelen şiddetli yağış, hem ekiplerin işini kolaylaştırdı hem de yangının daha fazla yayılmasını engelledi.

    Yetkililerden Vatandaşlara Uyarı

    Yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak yetkililer tarafından bir soruşturmanın başlatıldığı ifade edilirken, vatandaşların anız yakmamaları ve ormanlık alanlarda dikkatli davranmaları yönünde uyarılar yapıldı.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı