Magazin Online sitesinde yer alan habere göre, Kenan Doğulu parti öncesi tüm komşularına mektup göndererek çıkacak olan sesten dolayı özür diledi ama komşular yine de rahatsız oldu.

Kenan Doğulu'nun komuşlarına yolladığı özür mesajı

"Her sene 31 Mayıs'ta sizlere verdiğimiz geçici rahatsızlık için önden özür diliyorum biliyorsunuz. Bu cuma da evde, bahçede, eş, dost ve ailemle bir araya gelip 50. yaş günümü kutlayacağız. Normalden biraz daha kalabalık olacağımız için doğal olarak konuşma ve müzik gürültüsü daha fazla olacaktır.

Oyuncu Sarp Apak Kiracısıyla Davalık Oldu Oyuncu Sarp Apak Kiracısıyla Davalık Oldu

Şimdiden affınıza sığınarak bir gecelik sabır ve anlayış rica ediyorum. Olası bir ihtiyaç, uyarı veya destek için bize ulaşmanız gerekirse güvenlik ve koordinasyon müdürümüz Vahdet Bey'e ulaşabilirsiniz. Katılmak isterseniz de bekleriz, listeye eklenmek için lütfen isimlerinizi iletiniz." mektubunu komşularına yollayan Doğulu'nun partisine polis geldi.

Site sakinlerinin gece saat 00.00'ı geçmesine rağmen yüksek sesle devam eden müzikten rahatsız olmaları üzerine polis çağırıldı. İkazlara rağmen bitirilmeyen Acarkent'teki partiye polis müdahale etti.

Birçok ünlü ismin katıldığı gecede en dikkati çekenler ise Aşk-ı Memnu oyuncuları oldu.

Partiye katılan dizinin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem, Beren Saat ile poz verdi.

Eğlenceli anların yaşandığı parti öncesi Doğulu, komşularına da bir mektup gönderdi ve gürültü konusunda erkenden özür diledi.

Her sene komşularına mektup gönderen Doğulu'nun yaptığı hareket alkış alırken, komşuları ise uzayan partiden ve gürültüden hoşlanmadı.

 

Editör: Ercan SOMER