Olayın Gelişimi

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde korkunç bir cinayet vakası yaşandı. Süleyman Dirik isimli baba, oğul A.D. ile arasında çıkan tartışma sonucunda bıçaklı saldırıya uğradı. Olay, Selçuklu Mahallesi'nde bulunan 8 katlı bir binanın zemin katında gerçekleşti. Tartışmanın büyümesiyle birlikte A.D., babasını bıçakladıktan sonra ilaç içerek intihar girişiminde bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Süleyman Dirik'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, A.D. ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Polis, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak olaya yönelik incelemelere başladı. Süleyman Dirik'in cansız bedeni ise otopsi için Adli Tıp Kurumu Kayseri Grup Başkanlığı'na kaldırıldı.

Kayseri

Soruşturma Başlatıldı

Olayın hemen ardından, yetkililer tarafından soruşturma başlatıldı. Ceza hukuku çerçevesinde gelişmeler takip ediliyor ve olayın nedenine dair detaylar araştırılıyor. Baba ve oğul arasındaki tartışmanın sebepleri henüz bilinmiyor ve bu durum, soruşturmanın seyrini etkileyebilir.

Bu tür olaylar, toplumda ciddi bir travma yaratmakta ve aile içindeki ilişkilerin ne denli hassas olduğunu bir kez daha gözler önüne sermektedir.

Kayseri

Kaynak: İhlas Haber Ajansı