Kayseri’de Kaçak Tütün Operasyonunda 70 Kilo Tütün Ele Geçirildi

Kayseri’de KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin evinde yaptığı sigara dolumu işlemi sonrası 70 kilo kaçak tütün ve 50 bin dal makaron ele geçirdi. M.M.A. gözaltına alınırken, emniyet halkın sahte ürünlere karşı dikkatli olmasını istedi.

Kayseri'de KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kişinin evinde yaptığı sigara

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği operasyonlar sonucunda 70 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.

Olayla ilgili edinilen bilgilere göre, KOM Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği, bir kişinin evinde makina kullanarak sigara dolumu yapıp bunları piyasaya sürme niyetinde olduğunu tespit etti. Farklı bir adreste gerçekleştirilen operasyonda ise M.M.A. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan arama neticesinde 50 bin dal makaron, 1 elektrikli sigara dolum makinesi ve 70 kilogram kaçak tütün bulundu.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, vatandaşların sahte ürünlere karşı dikkatli olmaları gerektiği vurgulanarak, “Halkımızın sağlığını tehdit eden unsurlarla mücadelemiz kararlılıkla sürmektedir” ifadelerine yer verildi.