Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt ve beraberindeki heyetle gerçekleştirdiği görüşmede, kentin ulaşım altyapısının geliştirilmesine yönelik atılabilecek adımları değerlendirdi. Bu toplantıda, Kayseri'nin ulaşım sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.
Toplantının İçeriği
Başkan Büyükkılıç, TCDD Genel Müdürü Veysi Kurt, Kayseri Gar Müdürü Doğan Duruduygu ve diğer ilgili bürokratlarla bir araya gelerek, şehirdeki ulaşım projeleri hakkında kapsamlı bir istişarede bulundu. Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Ufuk Sekmen ve İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ali Süslü de katıldı. Bu tür buluşmalar, Kayseri'nin ulaşım altyapısının iyileştirilmesi açısından büyük önem taşıyor.

Başkan Büyükkılıç, TCDD Genel Müdürü Kurt'a nazik ziyaretleri ve Kayseri'ye gösterdikleri yakın ilgi için teşekkür etti. Ayrıca, ulaşım projelerinin hızla ilerlemesi dileklerini iletti. Bu tür görüşmeler, Kayseri'nin ulaşım sorunlarının çözümünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
