Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kaymakam Erkan Atam, Hisarcık’taki Eğitim Kurumlarını Ziyaret Etti ve Öğrencilerle Bir Araya Geldi

    Hisarcık Kaymakamı Erkan Atam, Atatürk ve Cumhuriyet İlkokulu’ndaki 1. Sınıf ile özel eğitim öğrencilerini ziyaret etti. Eğitim süreci hakkında bilgi alarak öğretmenlere teşekkür eden Atam, ilçede eğitim çalışmalarının süreceğini vurguladı.

    Hisarcık Kaymakamı Erkan Atam, Atatürk ve Cumhuriyet İlkokulu'ndaki 1. Sınıf

    Kaymakam Erkan Atam’dan Eğitim Ziyaretleri

    Hisarcık ilçesindeki eğitim kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlere devam eden Kaymakam Erkan Atam, Atatürk İlkokulu ve Cumhuriyet İlkokulu’ndaki 1. sınıf öğrencileri ile özel eğitim öğrencilerini ziyaret etti. Bu ziyareti esnasında Kaymakam Atam, ilçede eğitim alanındaki çalışmalara kararlılıkla yaklaşacaklarını vurguladı.

    Öğrencilere Hediyeler Verildi

    Kaymakam Erkan Atam, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kilitci ve İlçe Emniyet Amiri Ayhan Istık ile birlikte yaptığı ziyaretlerde, öğrencilere çeşitli hediyeler sunarak moral vermeyi amaçladı. Ziyaret sırasında sınıfları dolaşan Kaymakam Atam, öğrencilerle sohbet ederek eğitim durumları hakkında bilgi aldı. Ayrıca, öğretmenlerle de bir araya gelerek onların değerlendirmelerini dinledi ve eğitim kalitesini artırmak için atılan adımlar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

    İletişim ve Eğitim Sürecine Katkı

    Kaymakam Atam, ziyareti sırasında öğrencilerle daha yakın bir bağ kurmayı, okul yönetimlerinin taleplerini yerinde görmek ve eğitim-öğretim süreçlerine katkı sağlamak amacıyla bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çekti. Eğitimdeki çalışmaların devam edeceğini belirten Kaymakam, tüm öğrencilere başarılı bir öğrenim hayatı diledi.

    Hisarcık’ta eğitim alanında yapılacak olan atılımlar ve destekleyici çalışmalar ile öğrencilerin daha iyi bir eğitim hayatı geçirmeleri sağlanacak.