Kastamonu’da Panelvan Araç Alev Alev Yandı
Kastamonu’da, polis memurlarının işlem yapmak istediği bir panelvan araç, sürücüsü tarafından ateşe verildi ve kullanılamaz duruma geldi.
Olay, Cebrail Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 20 AHT 022 plakalı panelvan aracın, borç nedeni ile haciz yakalamalı olduğu belirlenmişti. Polis, aracın yediemin otoparkına çekileceğine dair bilgi verince, sürücü E.D., araçtan bazı eşyalarını almak istediğini söyledi. İçerisinden çıkardığı Benzin dolu bir şişeyi aracın üzerine dökerek ateşe veren E.D., ardından araçtan uzaklaştı. Olayın ardından sağlık ve itfaiye ekipleri de bölgeye çağrıldı.
Yangın söndürme ekipleri yangını kontrol altına almak için hemen harekete geçti ve kısa zaman içinde alevlerin sönmesini sağladı. Neyse ki olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken, yanmış olan araç tamamen kullanılamaz hale geldi. Polis, olay yerinden kaçan sürücüyü tespit etmek için araştırma başlattı. E.D. ise olaydan kısa bir süre sonra, polis merkezine giderek teslim oldu.