Erzurum’un en yeni spor kulübü olan Kardelengücü, Süper Amatör Lig’deki ilk sezonunda Play-Off mücadelesi verirken, kulüp yöneticileri Vali Mustafa Çiftçi’yi ziyaret etti. Ziyarette, Kulüp Başkanı Niyazi Şen ve yönetim kurulu üyeleri Orhan Bozkurt, Orhan Kotan, Selim Mavibaş yer aldı. Vali Çiftçi, yaptığı açıklamada, Erzurum’un köklü bir spor geçmişine sahip olduğunu ifade etti.
Vali Mustafa Çiftçi, “Amatör spor kulüpleri, gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan koruyarak spora yönlendiren önemli yapılar. Bizim amacımız, bu kulüplerin kendi kaynakları dışında da onlara destek sağlayarak daha verimli çalışmalarına yardımcı olmaktır. Sporun tüm topluma yayılması ve her yaştan bireyin sporla ilgilenmesi, önceliklerimiz arasında. Bu çerçevede, gençlere spor yapma fırsatı sunan Kardelengücü Spor Kulübü yöneticilerine teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Kardelengücü Spor Kulübü yöneticileri de, Vali Çiftçi’ye 25 numaralı turuncu-mavi forma hediye ederek, amatör spora sağladığı destekten dolayı minnetlerini ifade etti.