Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Bursa’da Üst Geçidi Kullanmayarak Ana Yoluda Geçen Kişi Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

    Bursa’nın Osmangazi ilçesinde, üst geçidi kullanmayarak ana yoldan karşıya geçmeye çalışan M.M.Ö. (36), Ş.S.T. yönetimindeki otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, M.M.Ö.’yü hastaneye sevk etti. Polis, kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

    Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, üst geçidi kullanmayarak ana yoldan karşıya geçmeye

    Bursa’da Üst Geçit Yerine Ana Yolu Tercih Eden Yaya Hayatını Kaybetti

    Bursa’da meydana gelen bir trafik kazasında, üst geçidi kullanmayarak ana yol üzerinden geçmeye çalışan 36 yaşındaki bir şahıs, aracın çarpması sonucunda hayatını kaybetti.

    Kaza Detayları

    Olay, sabah saat 5.30 civarında Osmangazi ilçesindeki Merinos Parkı’nın kuzey girişinin önünde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 100 metre mesafedeki üst geçidi göz ardı eden M.M.Ö., ana yol üzerinden karşıya geçmeye çalıştı. Bu esnada, Ş.S.T. yönetimindeki 16 AIA 707 plakalı otomobilin kendisine çarpması sonucunda yere düştü.

    Olayın etkisiyle otomobilin ön camı parçalanırken, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. Yaralanan M.M.Ö. hastaneye sevk edildi, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Polis Ekipleri İnceleme Başlattı

    Kaza ile ilgili olarak polis ekiplerinin başlattığı soruşturma devam etmekte. Olayın çevresindeki kamera kayıtları inceleniyor ve tanıkların ifadeleri alınıyor. Bu trajik olay, yayaların neden trafik kurallarına uyması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdi.