Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda baba ve oğlu hayatlarını kaybetti. Yaşanan bu trajik olayın ardından ikili son yolculuklarına uğurlandı.
Olayın Detayları
Dün akşam saat 20.00 civarında Kayacık Mahallesi 220. Cadde üzerinde gerçekleşen silahlı saldırıda, 60 yaşındaki Mehmet Canımoğlu ve 30 yaşındaki oğlu Aykut Canımoğlu, 70 yaşındaki İ.K.’nın saldırısına maruz kaldı. Olayın ardından baba ve oğlu kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden hızla kaçtı.
İhbar üzerine kısa sürede olay yerine intikal eden sağlık ve polis ekipleri, baba ve oğulun yaşamını yitirdiğini belirledi. Kısa bir süre sonra, şüpheli İ.K. Gölcük ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.
Cenaze Töreni
Baba ve oğulun cenazeleri, gerekli işlemler tamamlandıktan sonra ailelerine teslim edildi. Cenazeler, Karamürsel Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.
Bu olay, tüm Karamürsel halkını derin bir üzüntüye boğdu. Şiddetin bu tür olaylarla toplumda yarattığı kaygılar ise halk arasında endişe yaratmaya devam ediyor.