Kahta'da Yeni Sosyal Tesis: Belediye Çay Bahçesi Yenilendi
Adıyaman'ın Kahta ilçe Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, seçim vaatleri doğrultusunda sosyal tesisleri geliştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Necmettin Erbakan Parkı Sosyal Tesisi'nin ardından, Askerlik Şubesi karşısında yer alan Belediye Çay Bahçesi de gerçekleştirilen kapsamlı yenileme çalışmalarıyla modern bir sosyal alana dönüştürüldü.
Belediye Çay Bahçesi, çocuk oyun alanları ve ailelerin huzur içinde vakit geçirebileceği uygun fiyatlı sosyal alanlar sunuyor. Kahta Belediyesi Sosyal Tesisleri çatısı altında hizmet veren bu mekan, ilçeye yeni bir soluk getirdi.
Başkan Mehmet Can Hallaç, “Çocuklarımızın neşesine, ailelerimizin huzuruna, Kahta'mızın sosyal yaşamına değer katmaya devam ediyoruz” diyerek projelerin devam edeceğini belirtti. Vatandaşlar, özellikle yeni oyun alanlarının önemli bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek, bu hizmetlerden dolayı Başkan Hallaç'a teşekkür etti.
Başkan Hallaç, sosyal alanların sayısını artıracaklarını ve ilçenin farklı noktalarındaki parkların da yenileneceğini sözlerine ekledi.





