İspanya'nın Barselona kentinde 24-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Avrupa Atlı Okçuluk Şampiyonası'nda, Gençler kategorisinde Avrupa şampiyonu olan Kahramanmaraşlı milli sporcu Musab İsmail Şahanoğlu, memleketinde görkemli bir törenle karşılandı. Şahanoğlu, bu önemli başarıyı elde ederken, Raid 2-3-4 parkurunu başarıyla tamamlayarak zirveye yerleşti.

Kahramanmaraş'ta Coşkulu Karşılama

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen karşılama töreninde, genç sporcu Musab İsmail Şahanoğlu havalimanında ailesi, arkadaşları ve spor camiası tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Tören sırasında Türk bayrakları açıldı ve sporcuya alkışlarla destek verildi. Ayrıca, başarılı sporcunun onuruna çiçek takdim edildi.

Musab İsmail Şahanoğlu'nun kazandığı bu başarı, yalnızca şahsı için değil, Kahramanmaraş için de önemli bir gurur kaynağı oldu. Şampiyonluk, gençlerin spora olan ilgisini artırırken, Kahramanmaraş'ın spor alanındaki potansiyelini de gözler önüne serdi.

Kahramanmaraşlı Genç Sporcuya Avrupa Şampiyonu Coşkusu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı