Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Jandarma kaçak ağ operasyonunda bin metre ağı imha etti

    AKSARAY’IN MAMASIN BARAJINDA KAÇAK AĞ OPERASYONU DÜZENLEYEN JANDARMA EKİPLERİ BİN METRE KAÇAK AĞ ELE GEÇİRİP İMHA EDERKEN AĞLARI TAKILI BULUNAN KEREVİTLER TEKRAR BARAJA BIRAKILDI.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Aksaray’ın Mamasın Barajında kaçak ağ operasyonu düzenleyen jandarma ekipleri bin metre kaçak ağ ele geçirip imha ederken, ağları takılı bulunan kerevitler ise tekrar baraja bırakıldı.

    Edinilen bilgiye göre, Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kaçak avlanmaya yönelik Mamasın Barajına bir baskın yaptı. Gerçekleştirilen baskında tekne ile baraja açılan jandarma yaptığı denetim ve incelemede bin metre kaçak ağ ele geçirdi. Ağı barajdan çıkarıp imha eden jandarma ekipleri ağlara takılan kerevitleri de (tatlı su ıstakozu) tekrar baraja bıraktı. Jandarma ekipleri bu tür denetim ve ani baskınları aralıksız devam edeceğini bildirdi.