Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İzmir’in Kurtuluşunun 103. Yılı, Kadın Voleybol Takımları Arasında Düzenlenen Dostluk Müsabakasıyla Kutlandı

    İzmir’in kurtuluşunun 103. yılı, Aras Kargo Spor Kulübü’nün organizasyonu ile gerçekleştirilen dostluk müsabakasıyla kutlandı. Altınordu, Aras Kargo, Arkas, Göztepe ve Karşıyaka’nın kadın voleybol takımları, karma takımlarla sahaya çıkarak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Aras Kargo Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Billur Burkutoğlu, etkinliğin, spor ve Cumhuriyet değerlerini bir araya getirmesi bakımından önemli olduğunu vurguladı.

    İzmir'in kurtuluşunun 103. yılı, Aras Kargo Spor Kulübü'nün organizasyonu ile

    İzmir’in Kurtuluşu Dostluk Müsabakasıyla Kutlandı

    İzmir’in bağımsızlığının 103. yılı, Aras Kargo Spor Kulübü tarafından İzmir Atatürk Voleybol Salonu’nda düzenlenen dostluk maçıyla gerçekleştirildi. Bu önemli etkinlikte İzmir’in tanınmış voleybol kulüplerinden Altınordu, Aras Kargo, Arkas, Göztepe ve Karşıyaka’nın kadın voleybol takımları, 9 Eylül’de karma takımlarla sahaya çıkarak birlik mesajı verdiler.

    Voleybolda Birlik ve Dayanışma

    İzmir’in voleybol kültürünün önemli temsilcileri olan Altınordu, Aras Kargo, Arkas, Göztepe ve Karşıyaka’nın sporcuları, 9 Eylül’de gerçekleştirilen organizasyonda bir araya geldi. Aras Kargo Spor Kulübü’nün öncülüğünde düzenlenen bu özel etkinlikte, kadın voleybol takımlarının sporcuları karma takımlar oluşturarak barış ve dostluk mesajları iletti. Cumhuriyet tarihimizin önemli günlerinden biri olan bu etkinlik, sporun birleştirici gücünü ve kulüpler arası dayanışmayı sergileyerek, İzmir’deki kadın voleybolunun yükselişine dikkat çekti.

    Aynı zamanda eski milli voleybolcu Neslihan Demir de etkinlikte yer alarak karma takımın bir parçası oldu.

    Birlik ve Beraberlik Vurgusu

    Etkinliğin sadece sporun ötesinde bir anlam taşıdığına vurgu yapan Aras Kargo Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Billur Burkutoğlu, “Tek Ruh, Tek Takım; 9 Eylül” sloganıyla yapılan buluşmanın, kentin farklı renklerini aynı sahaya getirerek spor ve Cumhuriyet değerlerini bir arada yaşatma anlamında önemli bir mesaj verdiğini söyledi. Burkutoğlu, “İzmir’in en genç kadın voleybol kulübü olarak, bu tarihi günün coşkusunu paylaşmak adına sorumluluk almak bizler için bir onurdur. İzmir, kurtuluş ruhunu unutturmayan, taraftarıyla birlikte herkesi bu ruh etrafında kenetleyen özel bir şehirdir. Çeşitli köklü kulüplerden gelen kadın voleybolcuların ilk kez karma takımlar oluşturması, bu birlikteliği daha da güçlendirdi” diye ekledi.