Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Elazığ’da İntihar Girişimini İtfaiye Ekipleri Başarıyla Engelledi

    Elazığ’da, psikolojik sorunları bulunan bir kişi inşaat halindeki bir binanın tepesinden intihar girişiminde bulundu. İtfaiye ekipleri, kısa sürede olay yerine gelerek atlama çadırı kurdu ve şahsı ikna ederek aşağı indirdi. Sağlık ekipleri, müdahalenin ardından şahsı polis ekiplerine teslim etti.

    Elazığ'da, psikolojik sorunları bulunan bir kişi inşaat halindeki bir binanın

    Elazığ’da İntihar Girişimi Başarıyla Önlenildi

    Elazığ’da, inşaat aşamasındaki bir apartmanda intihara teşebbüs eden bir kişi, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kurtarıldı.

    Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan yapım aşamasındaki bir binanın en üst katında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, binanın tepe katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Durumu fark eden çevredeki vatandaşlar, hemen Elazığ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne haber verdi.

    Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, binanın alt kısmında güvenlik çadırı kurarak gerekli önlemleri aldı. Ekiplerden bazıları, intihar girişiminde bulunan şahsın yanına çıkarak onunla bir süre iletişim kurdu. Yapılan ikna çalışmaları sonucunda, o kişi güvenli bir şekilde aşağı indirildi. Olayın ardından, intihar etmek isteyen şahıs, olay yerinde bekleyen sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından polis ekiplerine teslim edildi.

    Bu olay, Elazığ’daki acil durum ekiplerinin hızlı ve etkili müdahale yeteneğini bir kez daha gözler önüne serdi. İlgili birimler, intihar girişimlerinin önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması konusunda duyarlılık göstermeye devam ediyor.