Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gölcük Belediyesi 11. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası Dostluk ve Çekişmeyle Başladı

    Gölcük Belediyesi 11. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası, Değirmendere Stadı’nda Hisareynspor ile Harb-İş Spor’un karşılaşmasıyla başladı. Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner ve ASKF Başkanı Murat Aydın, turnuvanın dostluk ve centilmenlik çerçevesinde geçmesini diledi.

    Gölcük Belediyesi 11. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası, Değirmendere Stadı'nda Hisareynspor

    11. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası Başladı

    Gölcük Belediyesi’nin düzenlediği 11. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası, Değirmendere Stadı’nda gerçekleştirilen açılış maçıyla resmen başladı.

    Turnuvanın ilk karşılaşması, Hisareynspor ile Harb-İş Spor takımları arasında gerçekleşti. Yeni futbol sezonuna hazırlık yapan birçok takımın katılım gösterdiği bu önemli organizasyon, spor tutkunlarını buluşturdu. Açılış maçında, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Uzuner, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve turnuvaya katılan kulüplerin temsilcileri ile çok sayıda futbol sever yer aldı.

    Dostluk ve Centilmenlik Teması

    Başlama vuruşunu Başkan Yardımcısı Uzuner ve ASKF Başkanı Aydın’ın yapmasıyla, turnuvada heyecan dolu karşılaşmalar başladı. Açılışta bir konuşma yapan Uzuner, turnuvanın dostluk ve centilmenliğin ön planda olduğu bir etkinlik olması dileğinde bulunarak tüm takımlara ve sporculara başarılar diledi. Böylelikle, turnuvanın sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne sermesi bekleniyor.