İzmir’de Pompalı tüfekle ateş açan saldırgan yakalandı

1 Min Read

İzmir’in Karşıyaka bölgesinde, elinde pompalı tüfekle rastgele ateş açan bir saldırgan, güvenlik güçleri tarafından hızla etkisiz hale getirildi. O anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde, Pazaryeri yakınlarında gerçekleşti. E.Ç. isimli saldırgan, sokakta pompalı tüfeğiyle etrafa ateş açmaya başladı. Silah seslerini duyan çevredekiler, durumu derhal polis ekiplerine bildirdi. Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kısa süre içinde olay yerine ulaşarak E.Ç.’yi yakaladı.

Saldırganın üzerinde yapılan arama sırasında bir beyzbol sopası da bulunurken, daha önce birçok suç kaydının olduğu belirlendi. Gözaltına alınan E.Ç., ifadesinin alınması amacıyla emniyete götürüldü. Ayrıca, şahsın yakalanma anı da görüntülere yansıdı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version