İzmir'in Menemen ilçesinde, kaybolan güvercinler nedeniyle iki grup arasında silahlı bir çatışma yaşandı. Olay, 25 Ağustos günü saat 18.50 sıralarında Kazımpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, 16 yaşındaki bir genç, kaybolan güvercinlerinin başka bir kişi tarafından bulunduğunu öne sürdü. Bunun üzerine, taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı çatışmaya dönüştü.

Mahalledeki silah sesleri üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi olay yerine sevk edildi. Menemen İlçe Emniyet Müdürlüğü, olayın daha da büyümesini önlemek için ek ekipler gönderdi. Yapılan müdahale ile çatışma kontrol altına alındı. Olayda yaralananlar arasında 3 çocuk da bulunuyor. Yaralıların 12'sinin durumu stabilken, 37 yaşındaki bir kadının durumu ciddiyetini koruyor.

Olayın ardından polis, kavgaya karışan şüphelilere yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenledi. 17 adrese yapılan baskınlarda çeşitli suç aletleri ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Yakalanan 4 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Menemen'de daha önce de benzer çatışmalar yaşanmıştı. Güvercin yetiştiriciliği, özellikle bu bölgede sıkça tartışmalara neden olmakta ve zaman zaman bu tür olaylara yol açabilmektedir. İlgili birimler, mahallede güvenliği sağlamak amacıyla daha fazla önlem almayı planlıyor.

Olayın detayları ve yaralıların durumu hakkında gelişmeler izlenmeye devam edecek. Olayla ilgili bilgi veren mahalle sakinleri, bu tür çatışmaların önüne geçilmesi için daha fazla güvenlik önlemi alınması gerektiğini belirtti.

“İHA'nın haberine göre…”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı