İzmir’de 400 Bin TL’lik Hırsızlık Yapan Şahıs, Kıyafet Değiştirerek Kaçamadı, Tutuklandı

İzmir Karabağlar’da A.A. isimli şahıs, bir evden 400 bin TL değerinde hırsızlık yaptı. Kıyafet değiştirerek kaçmaya çalışsa da, polis ekipleri tarafından yakalanarak tutuklandı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İzmir Karabağlar'da A.A. isimli şahıs, bir evden 400 bin TL

İzmir’de toplamda yaklaşık 400 bin TL değerindeki hırsızlık olayına karışan bir şahıs, yakalanmamak için kıyafet değiştirerek dikkat çekti. Ancak, bu çabası sonuçsuz kaldı ve polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, son günlerde Karabağlar ilçesinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, A.A. adlı kişi, bir evden yaklaşık 400 bin TL tutarında değerli eşya ve nakit para çalarak kayıplara karıştı. Ev sahibi, hırsızlığın gerçekleştiğini anlayıp durumu hemen polisle paylaştı. Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını kontrol etmeye başladı. Görüntülerde, şüphelinin sokakta kıyafet değiştirdiği tespit edildi. Polis, bu kişinin A.A. olduğundan emin olunca harekete geçmeye karar verdi. Yapılan operasyonla A.A. kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.A., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.