İstanbul’da Lodos ve Yağış Alarmı: Arnavutköy’deki Pazarcılar Zor Anlar Yaşadı

1 Min Read

İstanbul’da Şiddetli Yağmur ve Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi

İstanbul genelinde akşam saatlerinden itibaren etkisi artan yoğun yağış ve lodos, günlük yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Özellikle Arnavutköy’de aniden bastıran şiddetli yağış, pazar esnafına sıkıntılı anlar yaşattı.

Akom ve Meteoroloji’den Uyarılar Geldi

Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve Valilik tarafından yapılan açıklamalarda, vatandaşların dikkatli olmaları gerektiği vurgulandı. Arnavutköy’deki yoğun yağış nedeniyle birçok kişi, yürümekte zorluk çekti. Islanmamak için ceket ve poşetleri başlarına tutarak ilerlemeye çalışan vatandaşların görüntüleri dikkat çekti.

Pazar Esnafı Yağışla Mücadele Etti

Ani gelen yağmur, pazarcı esnafının tezgâhlarını kapatmasını zorlaştırdı ve bu durum cep telefonları ile kaydedildi. Yetkililer, yağışların gece saatlerine kadar devam etmesini beklediklerini bildirerek, sakinleri tedbirli olmaya davet etti. İstanbul’da birçok kişi, sağanak yağışın oluşturduğu olumsuz koşullarla başa çıkmaya çalıştı.

Yağışın ve rüzgarın getirdiği zorluklara rağmen, vatandaşların dayanışma içinde olması gözlemlendi. Yetkililer, olumsuz hava şartlarına karşı dikkatli olunması gerektiğini tekrar hatırlattı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version