Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İlkadım Belediyespor’un Kick Boks ve Tekvando Takımları, Turnuvalardan Zaferle Döndü

    Samsun’un İlkadım Belediyespor Kick Boks ve Tekvando takımları, katıldıkları turnuvalardan önemli başarılarla döndü. İrem Su Yıldırım Türkiye Şampiyonu olurken, Miray Yerişkin Katar’dan ikincilikle döndü. Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, sporcuları ve antrenörleri tebrik etti.

    Samsun'un İlkadım Belediyespor Kick Boks ve Tekvando takımları, katıldıkları turnuvalardan

    İlkadım Belediyespor’dan Önemli Başarılar

    Samsun’un İlkadım Belediyespor Kick Boks ve Tekvando takımları, katıldıkları turnuvalardan etkileyici sonuçlarla döndü. Kick Boks sporcusu İrem Su Yıldırım, yarışmanın kazananı olarak Türkiye Şampiyonu unvanını elde ederken; Tekvando sporcusu Miray Yerişkin ise Katar’da gerçekleştirilen turnuvadan ikinci olarak döndü.

    Kick Boks Takımı Bolu’da Fırtına Gibi Esti

    İlkadım Belediyespor Kick Boks Takımı, 15-16 Kasım tarihlerinde Bolu’da düzenlenen Spor Toto Kick Boks Ligi müsabakalarına katıldı. Turnuvada, sporcularımız bir Türkiye şampiyonluğu, 2 gümüş ve 6 bronz madalya kazandı. Ayrıca, yarışmaya katılan 16 sporcu, milli takım seçmelerinde kota almayı başardı. Tekvando Takımı’ndan Miray Yerişkin ise 5th Qatar Taekwondo Open Championship’te son anlarda verilen hakem kararı ile kendi kategorisinde ikinci oldu ve gümüş madalyanın sahibi oldu.

    Başkan Kurnaz’dan Teşekkür Mesajı

    Başkan İhsan Kurnaz, elde edilen başarılar için sporcuları, antrenörleri ve ailelerini kutladı. Kurnaz, “İlkadım Belediyespor, oynamış olduğu turnuva ve şampiyonalardan her zaman başarılı sonuçlarla dönüyor. Sporcuya ve spora yapılan bu destek, bizlere başarı olarak geri dönmekte. Son olarak, Tekvando sporcumuz Miray Yerişkin’in Katar’daki başarısını kutluyor ve tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Bolu’da turnuvaya katılan İrem Su Yıldırım, Türkiye Şampiyonu oldu. Duru Mersin ve Belinay Sağıroğlu Türkiye ikincisi, Eyüp Yağız Coşkun, İbrahim Güzel, Zehra Eylü Kocaman, Ege Can Dağ ve Cemre Nil Çakır ise kendi kategorilerinde Türkiye üçüncüsü oldular. Tüm sporcularımız, antrenörleri ve ailelerini yürekten tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.