Hisarcık’ta 19 Mayıs Coşkusuyla Genç Sporcular Ödüllerini Aldı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor yarışmalarında başarılı olan öğrencilere ödülleri, Kaymakam Muhammet Samet Bahar ve diğer protokol üyeleri tarafından verildi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen spor yarışmalarında

Hisarcık’ta Genç Sporcular Ödüllendirildi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen yarışmalarda başarılı olan öğrenciler ödüllerini aldı.

Başarılı Öğrencilere Ödüllerini Verdiler

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sırasında düzenlenen Atatürk Koşusu, futsal ve voleybol turnuvalarında öne çıkan öğrencilere madalya, kupa ve çeşitli ödüller takdim edildi. Ödül töreninde Kaymakam Muhammet Samet Bahar, Belediye Başkanı Mustafa Demirtaş, İlçe Emniyet Amiri Ayhan Istık, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Korkut, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yılmaz Uçar ve İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol da hazır bulundu.

Bu etkinlikler, gençlerin spora teşvik edilmesi ve spor kültürünün yaygınlaştırılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.