Hendek’te Trafik Kazası: 14 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Sakarya’nın Hendek ilçesinde yaşanan üzücü bir trafik kazasında, 14 yaşındaki Ahmet Civelek, bisikletiyle seyrederken bir cipin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kazanın meydana geldiği anlar öncesinde, genç çocuğun yayla şenliğinde keyifli dakikalar geçirdiği görüntüler de sosyal medyada paylaşıldı.
Kaza Detayları ve Olay Yeri
Kaza, 5 Ekim’de Hendek’in D-100 kara yolu üzerindeki Kargalı Hanbaba Mahallesi yan yolunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, E.Ö. isimli sürücünün kontrolündeki yabancı plakalı cip, bisiklet süren Ahmet Civelek’e çarparak onu yola savurdu. Çarpmanın etkisiyle ağır yaralanan çocuk, hemen olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldıktan sonra Hendek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.
Sürücü Tutuklandı
Kaza sonrasında cipin sürücüsü E.Ö., gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen sürücü, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ahmet Civelek’in cenazesi ise, kazadan bir gün sonra düzenlenen öğle namazının ardından Uzuncaorman Aile Kabristanlığı’nda defnedildi.
Aile ve Toplumun Kaybı
Ahmet Civelek’in hayatını kaybettiği kazadan önceki sevinç dolu anlarının yer aldığı bir video, gençlerin hayatındaki anlık mutlulukların kırılganlığını gözler önüne seriyor. Kazanın ardından aile, yakınları ve arkadaşları derin bir üzüntü içinde. Bu talihsiz olay, toplumda trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gündeme getiriyor.