Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Hatay’da Yeni Okul İnşaatları Tamamlanma Aşamasında, Vali Masatlı Yerinde İncelemelerde Bulundu

    Hatay’ın Payas ilçesinde kırsal alanlara 24 derslikli ilkokul ve imam hatip ortaokulu inşa ediliyor. Vali Mustafa Masatlı, yapım aşamasındaki okulları ziyaret ederek, eğitim donatılarını ve faaliyet alanlarını inceledi. Bu projelerin, bölgedeki eğitim standartlarını artıracağı bildirildi.

    Hatay’ın Payas ilçesinde kırsal alanlara 24 derslikli ilkokul ve imam

    Hatay’da Eğitim Yatırımları Hız Kazanıyor

    Hatay’ın Payas ilçesinde inşaatı devam eden 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli imam hatip ortaokulunda çalışmalar büyük bir hızla ilerliyor. Vali Mustafa Masatlı, inşa edilen okulları ziyaret ederek, yetkililerden bilgiler aldı.

    Deprem Sonrası Yeniden İnşa Süreci

    Hatay’da deprem sonrası eğitim altyapısının güçlendirilmesi amacıyla yeni okullar inşa edilmeye devam ediyor. Payas ilçesinin Kürtül Mahallesi’nde yapılmakta olan 24 derslikli imam hatip ortaokulu ve Yakacık Mahallesi’nde inşa edilen 24 derslikli ilkokul, eğitim kalitesini artırmayı hedefliyor. Vali Masatlı, inşaatın sonlarına gelindiği okullarda yaptığı incelemede, yetkililerden güncel bilgi alarak, sınıfların öğretim koşullarını ve sosyal alanları gözden geçirdi.

    Eğitim yatırımlarının, Payas’ın eğitim standartlarını önemli ölçüde yükselteceğini belirten Vali Masatlı, ayrıca okulda spor ve kültürel etkinlikler için ayrılan alanların da durumunu değerlendirerek, bu projelerin bölgedeki eğitim sistemine katkıda bulunacağını ifade etti.