Ana SayfaGüncelHatay'da Durdurulan Araçta 13 Kaçak Göçmen Ele Geçirildi, Organizatör Tutuklandı

Hatay’da Durdurulan Araçta 13 Kaçak Göçmen Ele Geçirildi, Organizatör Tutuklandı

Hatay’da Göçmen Kaçakçılığına Geçit Yok

Hatay’da gerçekleştirilen polis operasyonları sonrasında, bir hafif ticari araçta 13 kaçak göçmen tespit edildi. Araçta yoğun şekilde göçmen taşıyan organizatör, mahkeme kararıyla tutuklandı.

Antakya-Reyhanlı Yolu Üzerinde Durdurulan Araçta Yakalama

Hatay Emniyet Müdürlüğü, göçmen kaçakçılığına karşı yürütmekte olduğu etkin mücadeleyi kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Ekiplerin 25 Kasım’da gerçekleştirdiği düzenlemede, Antakya-Reyhanlı yolu üzerinde durdurulan hafif ticari aracın içerisinde 13 kaçak göçmen bulundu. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, araca doldurulan göçmen sayısının fazlalığı dikkat çekici bir durum oluşturdu.

Kazaya neden olmamak için tedbir alan güvenlik güçleri, organizatörü gözaltına alarak yasal süreçlerin başlatılmasını sağladı. Gözaltına alınan şahıs, yargı sürecinin ardından cezaevine gönderildi. Hatay’daki kaçakçılık faaliyetlerine karşı yürütülen bu operasyonlar, halkın güvenliğinin sağlanması açısından büyük bir önem arz ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP İl Teşkilatı ve İlçe Başkanlarını Makamında Ağırladı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri İl Başkanı Enes Ertuğrul Kalın ve ilçe belediye başkanlarını makamında ağırladı. Dayanışmanın önemine değinen Büyükkılıç, misafirlerine teşekkür ederek Kayseri’nin örnek bir şehir olduğunu vurguladı. Kalın ise Büyükkılıç’a misafirperverliği için teşekkür etti.

Marmaris Kaymakamlığı’ndan Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Sıkı Denetim Uygulamaları

Marmaris Kaymakamlığı, düzensiz göçle mücadele kapsamında denetim çalışmalarını sürdürüyor. Kaymakam Nurullah Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Samed Seyhan ile denetimlerde bulunarak, saha ekiplerine teşekkür etti. Kontrollerde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı bildirildi.

Afyonkarahisar’da Jandarma, Çeşitli Suçlardan Aranan 42 Kişiyi Ele Geçirdi

Afyonkarahisar'da jandarma, son bir hafta içinde aranan 42 kişiyi yakaladı. Yapılan yol kontrol ve devriye faaliyetleri sonucunda tespit edilen şahıslardan 8'i, mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu’da Yabancı Uyruklu Şahsın Midesinden Uyuşturucu Çıktı, İki Kişi Tutuklandı

Ordu'da narkotik ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, F.J. ve A.R.S. isimli yabancı uyruklu kişiler tutuklandı. Bir zanlının midesinde tespit edilen 407 gram metamfetaminin ele geçirilmesiyle, uyuşturucu ticaretine karşı önemli bir darbe vuruldu.

Ayvalık’taki Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Lisesi, ISO 9001 Kalite Yönetim Belgesi ile Eğitim Kalitesini Tescilledi

Balıkesir'in Ayvalık ilçesindeki Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, "ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi"ni alarak eğitim kalitesini uluslararası standartlarla tescilledi. Başarılı çalışmalar sonucu elde edilen bu belge, okulun eğitim hizmetlerinin kalitesini artırma amacını destekliyor.