Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar’da Jandarma, Çeşitli Suçlardan Aranan 42 Kişiyi Ele Geçirdi

    Afyonkarahisar’da jandarma, son bir hafta içinde aranan 42 kişiyi yakaladı. Yapılan yol kontrol ve devriye faaliyetleri sonucunda tespit edilen şahıslardan 8’i, mahkeme kararıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Afyonkarahisar'da jandarma, son bir hafta içinde aranan 42 kişiyi yakaladı.

    Afyonkarahisar’da Jandarma Ekiplerinden Başarı!

    Afyonkarahisar il sınırlarında çeşitli suçlardan aranan toplam 42 kişi, jandarma tarafından gerçekleştirilen operasyonlarla yakalandı.

    Yoğun Çalışmalar Sonrası Başarı

    Alınan bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, son bir hafta içinde aranan şahısların tespit edilmesi ve yakalanması amacıyla yoğun bir çalışma gerçekleştirdi. Yol kontrol noktaları ve devriye faaliyetleri sırasında, aranan şahıslardan 42’sinin izine rastlanıldı. Bu kişilerin içinden 8’inin, işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemelerce tutuklandığı ve cezaevine gönderildiği ifade edildi.

    Jandarma Çalışmaları Devam Ediyor

    Bu başarılı operasyon, jandarma ekiplerinin suç ve suçlu ile etkin mücadelesinin bir göstergesi olarak kaydedildi. Yetkililer, suç oranını azaltmaya ve kamu güvenliğini artırmaya yönelik çalışmaların aralıksız devam edeceğini bildiriyor.