Hasköy'de 2027 Eğitim Yılı Hazırlıkları Devam Ediyor

Hasköy ilçesinde, 2027 eğitim öğretim yılı öncesinde okullarda yürütülen hazırlık çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirildi. Yeni eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında, ilçe genelindeki okullarda bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmaları hız kazandı. Hasköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, çalışmaların titizlikle sürdüğünü belirtti.

Okul Binalarında Eksiklikler Gideriliyor

Bozyel, 2027 eğitim öğretim yılı öncesinde okul binalarındaki eksikliklerin giderildiğini vurguladı. Öğrencilerin yeni döneme daha güvenli ve sağlıklı ortamlarda başlayabilmesi için gerekli tüm çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü söyledi.

Yoğun Çalışmalar Sürüyor

Hazırlıkların planlanan takvim doğrultusunda sürdüğünü ifade eden Bozyel, “Hasköy ilçesinde 2027 eğitim öğretim yılına hazırlık çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Öğrencilerimizin daha güzel, güvenli ve sağlıklı ortamlarda eğitimlerine devam etmeleri için gerekli tüm çalışmaları büyük bir gayretle yürütüyoruz. Okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını tek tek karşılıyor, bakım ve onarım çalışmalarını titizlikle sürdürüyoruz,” dedi.

Başarılı Bir Eğitim Yılı İçin Hazırlık

Yeni eğitim öğretim yılına kadar tüm hazırlıkları tamamlamayı hedeflediklerini belirten Bozyel, okul yöneticileri ve ilgili ekiplerle koordinasyon içerisinde çalıştıklarını kaydetti. “Çocuklarımızın en iyi şartlarda eğitim alabilmesi için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Eğitim camiamıza, öğrencilerimize ve velilerimize başarılı ve verimli bir eğitim öğretim yılı diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı