Hakkari’de Final Maçında Şampiyon Hakkâri Spor Lisesi Oldu!

Hakkari’de gerçekleştirilen “Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası” finalinde Hakkâri Spor Lisesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü yenerek şampiyon oldu. Nurettin Yılmaz, turnuvanın dostluk ve spor ruhunu pekiştirdiğini vurguladı.

Hakkari'de gerçekleştirilen "Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası" finalinde Hakkâri Spor Lisesi,

Hakkari’de Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası Finali Tamamlandı

Hakkari’de her yıl düzenlenen “Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası” finale ulaştı. Final maçı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hakkâri Spor Lisesi’nin futbol takımları arasında gerçekleşti.

Büyük Bir Yarışma Gerçekleşti

Geleneksel olarak öğretmenlerin bir araya gelerek spor yapmasını ve kaynaşmasını teşvik etmek amacıyla organize edilen turnuvada, toplamda 28 okuldan 420 öğretmen yarıştı. Finalde Hakkâri Spor Lisesi, turnuvanın şampiyonu olarak öne çıkarken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ikinci oldu.

Kupa Töreninde Duygusal Anlar Yaşandı

Kupa töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Nurettin Yılmaz, “Bugün sahada yaşanan heyecan dolu anlar, futbol turnuvamızın unutulmaz bir parçası oldu. Organizasyonun başarılı şekilde gerçekleşmesine katkıda bulunan Erol Hanlıgil ve diğer şube müdürlerimize, organizasyon komitesine ve katılan tüm takımlara, centilmence verdikleri mücadele ve sportmenlik tutumları için teşekkür ediyorum. Hep birlikte spor, dostluk ve fair-play ruhunu doya doya yaşadık,” diyerek dereceye giren takımlara ödüllerini sundu.