Samsun'da Gürültü Kavgası

Samsun'un İlkadım ilçesinde meydana gelen bir gürültü kavgasında, karı-kocayı tabancayla yaralayan M.O. adlı şahıs adliyeye sevk edildi. Olay, Kıran Mahallesi Vatan Caddesi‘nde gerçekleşti.

Olayın Gelişimi

Edinilen bilgilere göre, gürültü nedeniyle daha önce aralarında husumet bulunan komşular arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve M.O. tabancasını ateşleyerek T.A. ve eşi C.A.'yı yaraladı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından Samsun Şehir Hastanesi‘ne kaldırıldı.

Zanlı Gözaltına Alındı

Olayın ardından M.O., jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.O., 'Edilen her küfrün bedeli olacak. Sürekli gürültü yapıyorlardı. Daha önce de karakolluk olduk. Saldırıp yaraladılar. Yine olay çıkartıp eşime ve çocuğuma küfür edince kendimi korumak için ateş ettim' dedi. Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan M.O., cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı