Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gönen’de İftar Sofraları Birlik ve Beraberliği Sürdürüyor

    Balıkesir Gönen’de Ramazan ayı nedeniyle kurulan iftar sofralarında, Belediye Başkanı İbrahim Palaz vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Başkan Palaz, organizatörlere teşekkür edip, dayanışma ve paylaşmanın önemine vurgu yaptı. İftar programları mahallelerde devam edecek.

    Balıkesir Gönen'de Ramazan ayı nedeniyle kurulan iftar sofralarında, Belediye Başkanı

    Balıkesir’in Gönen ilçesinde, Ramazan ayı vesilesiyle kurulan iftar sofraları, yerel halkı bir araya getirmeyi sürdürüyor. Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, ilçede gerçekleştirilen iftar etkinliklerine katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

    Reşadiye Mahalle Muhtarlığı, Gönen Ülkü Ocakları ve CHP Gönen Gençlik Kolları’nın organize ettiği iftar etkinliklerinde bulunan Başkan Palaz, hemşehrileriyle sohbet etti ve onların isteklerini dinledi. Bu buluşmalar, Ramazan ayının dayanışma ve paylaşma ruhunu ortaya koyarken, birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yapıldı.

    CHP Gönen Gençlik Kolları tarafından gerçekleştirilen iftar programı sırasında orucunu açan Başkan Palaz, “Ramazan, paylaşım ve dayanışmanın en belirgin şekilde hissedildiği dönemlerden biridir. Hemşehrilerimizle ortak bir sofra etrafında buluşmak bizim için son derece mutluluk verici. Bizleri misafir eden tüm kurum ve organizasyonlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

    Gönen’de Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde iftar etkinliklerinin devam edeceği bilgisi verildi.