Gaziosmanpaşa’ya 500 Milyon TL’lik Spor Yatırımı
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan yeni bir protokol, ilçe için 500 milyon TL’lik önemli bir spor yatırımı sağlıyor.
Bakanlık Destekleriyle Yeni Spor Tesisleri Geliyor
Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Eray Karadeniz, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek, bu kapsamda yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. Protokol çerçevesinde, ilçeye inşa edilecek yeni spor tesisleri ve gençlik odaklı projelerin detayları paylaşıldı. Küçükköy Stadı’nın renovasyonu, Spor Vadisi Projesi’nin tamamlanması ve Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’nde gerçekleştirilecek gençlik yatırımları bu projeler arasında yer alıyor. Amatör spor kulüplerine yönelik desteklerin artırılmasının yanı sıra, e-spor Merkezi ile birlikte yeni nesil dijital spor alanlarının kurulması da hedefleniyor. Bu yatırımlar tamamlandıkça Gaziosmanpaşa’nın, İstanbul’un spor altyapısı açısından öne çıkan ilçelerinden biri olması amaçlanıyor.
Gençlerimize Büyük Kazanımlar Sağlanacak
Başkan Vekili Karadeniz, bu önemli ziyaretin ardından, “Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla ilçemize 500 milyon TL değerinde spor yatırımı kazandırıyoruz. Spor sahalarımızın modernizasyonu, gençlik projeleri ve spor kulüplerimize yapılacak destekler, gençlerimiz için büyük bir kazanım olacaktır” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İLE GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ ARASINDA İMZALANAN PROTOKOL KAPSAMINDA, İLÇEYE 500 MİLYON TL’LİK SPOR YATIRIMI YAPILACAK.
SOLSKJAER, “RAKİBİMİZİ ANALİZ ETTİK, EVET FARKINDAYIZ. İKİ GOL BULMAK ZORUNDAYIZ. BU MAÇTA KENDİMİZİ SAHAYA İYİ YANSITMALIYIZ. OYUNUMUZU GELİŞTİRMELİYİZ. İYİ ÇALIŞTIK, İYİ ŞEKİLDE ANTRENMAN YAPTIK. ASLINDA ŞÖYLE SÖYLEYEBİLİRİZ. MAÇIN İLK YARISI BİTTİ. ŞİMDİ İKİNCİ YARISI OYNANACAK. BİRİNCİ GOLÜ ATMAMIZ GEREKİYOR. BİRİNCİ GOLÜ ATMAK BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” DİYE KONUŞTU.
TEKNİK DİREKTÖR OLE GUNNAR SOLSKJAER İLE FUTBOLCULARDAN FELİX UDUOKHAİ, UEFA AVRUPA LİGİ ELEME TURU RÖVANŞINDA SHAKHTAR DONETSK İLE OYNAYACAKLARI KARŞILAŞMA ÖNCESİNDE DÜZENLENEN BASIN TOPLANTISINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU.
UDUOKHAİ, “TARAFTARIMIZ BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR GÜÇ. HEM KENDİ SAHAMIZDA HEM DE DEPLASMANDA BİZİM İÇİN İYİ BİR DESTEK.” DİYE KONUŞTU.
BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ OLE GUNNAR SOLSKJAER, SHAKHTAR DONETSK MAÇI ÖNCESİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “BU MAÇTA KENDİMİZİ SAHAYA İYİ YANSITMALIYIZ” DEDİ.