Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gaziosmanpaşa Belediyesi, 6 Ağustos Dünya Ferah Nefes Günü’nde Kadınlara Özel Etkinlik Düzenledi

    Gaziosmanpaşa Belediyesi, 6 Ağustos Dünya Ferah Nefes Günü’nde kadınlara yönelik etkinlik düzenledi. Millet Bahçesi’nde yapılan organizasyonda, nefes alma teknikleri ve yüz egzersizleri gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Katılımcılar etkinlikten memnun kaldı ve benzer programların sürdürülmesini talep etti.

    Gaziosmanpaşa Belediyesi, 6 Ağustos Dünya Ferah Nefes Günü'nde kadınlara yönelik

    Gaziosmanpaşa’da Kadınlara Özel Ferah Nefes Günü Etkinliği

    Gaziosmanpaşa Belediyesi, 6 Ağustos Dünya Ferah Nefes Günü kapsamında özel bir etkinlik organize etti.

    Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen bu etkinlikte, kadınların nefes alma becerilerini geliştirebilecekleri bir dizi aktivite yapıldı. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda, nefes terapisi, sağlıklı nefes alma teknikleri, yüz egzersizleri ve doğa yürüyüşü gibi çeşitli uygulamalar katılımcılara sunuldu.

    Etkinlikte, alanında uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen pratik eğitimlerde, yalnızca sağlıklı bir nefes almanın fiziksel sağlık üzerindeki olumlu etkileri değil, aynı zamanda zihin sağlığı açısından da önemli bilgiler verildi. Katılımcılar, bedenlerini ve zihinlerini dinlendirmek için farklı yöntemler öğrenirken, günlük yaşamlarına entegre edebilecekleri yüz egzersizleri hakkında da bilgi sahibi oldular.

    Programa Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Vurmaz Yiğit de katılım sağlarken, belediye çalışanları ve çok sayıda kadın da etkinlikte yer aldı.

    Etkinlikten memnun kalan katılımcılar, benzer programların devam etmesi yönündeki taleplerini dile getirerek, bu tür organizasyonların kadınların yaşam standardını yükseltmeye katkı sağlayacağını ifade ettiler. Gaziosmanpaşa Belediyesi, bu tür farkındalık projelerinin süreceğini belirtti.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı