Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Çerkezköy’de İnternet Üzerinden Tanıştığı 5 Kişi Tarafından Darbedilen U.İ. Jandarmaya Başvurdu, Şüpheliler Tutuklandı

    Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde internetten tanıştığı 5 kişi tarafından darbedilen U.İ., telefonunun gasbedilmesiyle jandarmaya başvurdu. Yapılan soruşturma sonucunda R.Y., M.Ş., S.K., F.G. ve F.G. tutuklandı.

    Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde internetten tanıştığı 5 kişi tarafından darbedilen U.İ.,

    **Çerkezköy’de İnternetten Tanıştığı 5 Kişi Tarafından Darp Edilen Birey Jandarmaya Başvurdu**

    Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde, internet üzerinden tanıştığı 5 kişi tarafından mesire alanında darbedilen bir vatandaş, yaşadığı olayı jandarmaya bildirdi. Şüpheliler, adli makamlarca tutuklandı.

    **Olayın Detayları**

    Çerkezköy’e bağlı Kızılpınar Namık Kemal Mahallesi’nde meydana gelen olayda, U.İ. isimli genç, bir internet uygulaması aracılığıyla tanıştığı iki kişiyle buluşmak üzere Çerkezköy merkezine gitti. Buluşma sonrası, U.İ.’yi Kızılpınar Mahallesi’nde yer alan Kocameşe Mesire alanına götüren şahıslar, burada fiziksel saldırıya geçti. U.İ., saldırının ardından telefonunun da gasp edildiğini belirterek jandarmaya başvuruda bulundu.

    **Soruşturma ve Tutuklamalar**

    U.İ.’nin yaptığı ihbarın ardından, Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı koordinesinde hemen bir soruşturma başlatıldı. Kızılpınar Jandarma Karakolu ve Çerkezköy Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) olayla ilgili yaptıkları titiz çalışmalarda, saldırının failleri olduğu belirlenen R.Y., M.Ş., S.K., F.G. ve F.G. soyadlı 5 bireyi yakalayarak gözaltına aldı. Gerçekleştirilen işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen bu şahıslar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı