Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Gaziantep’te düzenlenen silah operasyonunda 6 tabanca ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi, bir kişi tutuklandı.

    Gaziantep’te düzenlenen operasyonda 6 tabanca, 1 pompalı tüfek, 10 şarjör ve 400 fişek ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi tutuklandı. Operasyon, İl Emniyet Müdürlüğü ve Cumhuriyet Başsavcılığı işbirliğiyle gerçekleştirildi.

    Gaziantep'te düzenlenen operasyonda 6 tabanca, 1 pompalı tüfek, 10 şarjör

    Gaziantep’te Kaçak Silah Operasyonu

    Gaziantep’te gerçekleştirilen bir operasyonda, 6 kaçak tabanca ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 kişi tutuklandı.

    Emniyet Ekiplerinden Başarılı Operasyon

    Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda kaçak silahların peşine düştü. Ekipler, belirlenen bir adrese baskın düzenleyerek, burada 1 şüpheliyi gözaltına aldı.

    Yapılan detaylı aramalar sonucunda, toplamda 6 tabanca, 1 pompalı tüfek, 10 adet şarjör ve 400 fişek bulundu.

    Sonuç ve İşlem Süreci

    Ele geçirilen silahlarla ilgili yasal işlemler tamamlandı. Gözaltına alınan şüpheli, adli mercilere sevk edildikten sonra tutuklandı. Bu tür operasyonlar, güvenliği sağlamak ve kaçakçılık faaliyetlerini önlemek adına büyük önem taşıyor. Gaziantep’teki bu başarılı operasyon, emniyet güçlerinin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.