Gaziantep FK’da Transfer Çalışmaları Devam Ediyor
Gaziantep FK’nın teknik direktörü İsmet Taşdemir, yeni sezon öncesinde 3 oyuncu transfer ettiklerini duyurdu ve kadrolarına 3 futbolcu daha katmayı planladıklarını belirtti. Taşdemir, sezonun özlenen Gaziantep futbolunu taraftarlara sunmak için çalışmalarının sürdüğünü vurguladı.
Sırbistan’da gerçekleştirilen kampın ardından, Gaziantep FK’nın yeni sezon hazırlıkları Kayseri’deki Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde devam ediyor. Teknik Direktör Taşdemir, gerçekleştirdiği antrenmanlar esnasında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine açıklamalarda bulundu.
Yeni İsimler Takıma Katıldı
Belgrad kampının oldukça verimli geçtiğini kaydeden Taşdemir, “Verimliliğimizi artırmak üzere burayı tercih ettik ve çalışmalarımıza başladık. Şu ana dek 3 yeni transfer gerçekleştirdik. Myenty Abena, Kevin Rodrigues ve Juninho Bacuna takıma katıldı. Yönetimle birlikte transfer çalışmalarına devam ediyoruz ve bize katkı sağlayacak oyuncular üzerinde yoğunlaşıyoruz. Bazen düşündüğümüz transferler gerçekleşmeyebiliyor, ancak ilerleme kaydettiğimize inanıyorum. Şu an için 3 oyuncuyu bitirdik, 3 oyuncu daha transfer etme hedefindeyiz” dedi.
Taraftarların Desteği Aranıyor
Bu sezon gerek taraftar gerekse futbolseverler nezdinde iyi bir performans sergileyerek, kulübün itibarını yükseltmek istediklerini ifade eden deneyimli teknik adam, şöyle konuştu: “Son iki sezondur Gaziantep FK, beklenmedik zorluklar yaşadı. İki yıl önceye kadar küme düşme tehlikesiyle mücadele eden kulüp, geçen sezon ise biraz daha rahat bir sezon geçirdi. Amacımız, taraftarlarımıza bu strese tekrar yaşatmamaktır. Yetenekli bir oyun sergileyerek, önce camiamız sonra da Türkiye’deki futbolseverlerin takdirini kazanmak istiyoruz. Bu şekilde sezonun sonunda daha iyi bir yerde finallleşme fırsatımız artacaktır.”
Ismet Taşdemir, taraftarlarına yönelik de bir çağrıda bulundu: “Taraftarlarımızı çok seviyoruz, bizlere destek olmalarını bekliyoruz. Bu sene biraz daha fazlasını talep ediyoruz. Sadece zor anlarda değil, her zaman yanımızda olmalarını ümit ediyoruz. Sahada mücadele edeceğiz, onlar da bizi desteklesin. Hep birlikte keyifli bir sezon geçirebiliriz.”
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı