Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray, Alvaro Morata’nın Sözleşmesini Feshettiğini Açıkladı

Galatasaray, Alvaro Morata’nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh ettiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, AC Milan’ın Galatasaray’a 5 milyon Euro fesih bedeli ödeyeceği ve Morata’nın 651.562 Euro alacağından vazgeçtiği belirtildi.

Bu haberin fotoğrafı yok

Galatasaray, Morata ile Yollarını Ayırdı

Galatasaray, İspanyol futbolcu Alvaro Morata’nın sözleşmesinin sona erdiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) duyurdu.

Sarı-kırmızılı takımın yaptığı resmi açıklamada, “Profesyonel futbolcu Alvaro Borja Morata Martin ile AC Milan S.p.A. arasında mevcut olan sözleşmenin karşılıklı olarak feshedilmesine karar verilmiştir.” denildi.

Fesih Bedeli ve Alacaklar

Yapılan anlaşma çerçevesinde, AC Milan S.p.A., Galatasaray’a 5.000.000 Euro’luk fesih bedelini ödeyecek. Ayrıca Alvaro Morata, kendisine ait 651.562 Euro tutarındaki alacaklarından feragat ettiğini bildirdi.

Galatasaray camiası, Morata’nın ayrılığıyla ilgili bu gelişmeleri dikkatle takip ederken, oyuncunun gelecek kariyeri merak konusu oldu.