Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bodrum FK Teknik Direktörü Burhan Eşer: “Maçın Hakimi Bizdik”

Bodrum FK Teknik Direktörü Burhan Eşer, Pendikspor ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası, oyunun temposunun iyi olduğunu, son dakikalarda düşüş yaşandığını belirtti. Eşer, sahalarının zemin durumunun iyi olduğunu ve lig boyunca daha başarılı sonuçlar almak için çalışacaklarını ifade etti.

Bodrum FK Teknik Direktörü Burhan Eşer, Pendikspor ile 1-1 berabere

Beraberlik Sonrası Burhan Eşer’den Açıklamalar

Bodrum FK’nın teknik direktörü Burhan Eşer, Pendikspor ile oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Eşer, mücadelenin her iki takım açısından da oldukça tempolu geçtiğini belirtti. “Son 20 dakikada yaptığımız değişiklikler sonrası tempomuz biraz düştü ama genel anlamda oyunun kontrolü bizdeydi” şeklinde konuştu.

İlk Maçın Zorlukları

Trendyol 1. Lig’in başlangıç haftasında, Bodrum FK kendi sahasında Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası yapılan basın toplantısında Eşer, ligdeki ilk karşılaşmanın her zaman zorluklar içerdiğini ifade etti. “Hava koşulları da oyuncular üzerinde etkili oldu, ama bunlar gerekçe olamaz. İki takım da mücadeleci bir oyun sergiledi.” dedi.

Oyuncularının Mücadelesinden Memnun

Bodrum FK Teknik Direktörü, oyuncularının gösterdiği performans ve gayretten oldukça memnun olduğunu belirtti. “Lig uzun bir maraton ve beklenmedik sonuçlarla karşılaşmak mümkün. Ancak biz doğru yönde ilerliyoruz ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 4-5 net gol pozisyonuna girdik ama bunları değerlendiremedik.” şeklinde konuşan Eşer, gelecek hafta için hazırlık sürecine başlayacaklarını ve daha iyi sonuçlarla taraftarların karşısına çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Zeminle İlgili Yorumlar

Saha zeminine ilişkin de yorumda bulunan Eşer, Bodrum’un sıcaklık şartlarının ve çim durumunun yerel halkın emeklerine saygı gösterilmesi gerektiğini ima etti. Herkesin zemin hakkında eleştirilerde bulunsa da, “Bodrum’daki sahamızın zemini oldukça iyi durumda ve bu konuda bir şikayet yok.” dedi.