Çorum FK’dan Amed Sportif Faaliyetler’e Karşı Etkileyici Başlangıç
Çorum FK’nın teknik direktörü Tahsin Tam, 2-0’lık Amed Sportif Faaliyetler zaferinin ardından önemli açıklamalarda bulundu. Tam, “Kadromuz yüksek kaliteli ve karakterli oyunculardan oluşuyor. İlk maçımızda bu kaliteyi ve karakteri sahaya yansıttığımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
İlk Maçta Güçlü Bir Rakibe Karşı Oynadık
Trendyol 1. Lig’in açılış karşılaşmasında Çorum FK, Amed Sportif Faaliyetler’i 2-0’lık skorla devirmeyi başardı. Maç sonrası yapılan basın toplantısında, Tahsin Tam güçlü bir rakibe karşı iyi bir performans sergilediklerini vurgulayarak, takımının galibiyetini kutladı ve oyuncularını tebrik etti.
Takım Taktik Disiplini ile Fark Yaratıyor
Tam, rakibe hiç şans tanımamış olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti. “Güçlü bir ekiple mücadele ettik. Şampiyonluk hedefimiz doğrultusunda titizlikle oluşturduğumuz kadroya sahibiz. Oyuncularımızın sahada gösterdiği performans bu kalitenin bir yansımasıydı” dedi. Ayrıca, Amed’in kaliteli oyuncularına rağmen onlara fırsat vermediklerini vurguladı.
Tam, “Hatasız bir oyun sergilemeliyiz ve her zaman konsantrasyonumuzu yüksek tutmalıyız. Bugün sadece 3 puan aldık ama ligin daha başındayız. Tüm oyuncularımıza ve başkanlarımıza verdikleri emeğin karşılığını almak üzere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Rakiplerin Yorumlarına Dikkat Etmiyoruz
Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak’ın hakem hatalarıyla ilgili eleştirilerini yanıtlayan Tam, bu tür açıklamaların daha önce de görüldüğünü belirtti. “Biz sahada net bir performans sergiledik ve tüm Türkiye maçı izledi. Bizim için önemli olan takımımızın sahada ürettiğidir” dedi.
Tam, takım ve camia bağlarının gücünü tüm Türkiye’ye göstermek için bu sezon etkili bir başlangıç yaptıklarını da sözlerine ekledi.